Passar inte in där...

Ingenting är längre vidare självklart och det skrämmer faktiskt skiten ur mig.. Saker och ting har blivit så galet annorlunda sen sist och folk har börjat visa upp mer av sig själva, vilket även det, tråkigt nog, har blivit en förändring till det negativa..:/ Det är ju positivt på det sättet att man hela tiden lär sig mer och mer om folk och då även kan lära sig att göra bättre val i framtiden.

Har precis kommit hem från en lien tur på Harrys. Det var tänkt att jag, Lizette & Patrik Andersson skulle spela lite där ikväll men av olika anledningar blev det inte så. Jag bestämde mig ändå för att gå dit, ta en öl och kolla när Olof Lind körde sitt trubadur race. Lyckades till min stora glädje till sist få med mig Arild också, på nåt sätt känns det trist och lite sorgligt att dra ner till Harrys själv och glo, även om det i detta fallet faktiskt till stor del var för musikens skull. Olof skötte sig bra och jag tänkte för mig själv att "fan jag kan ju faktiskt köra lite låtar själv, utan band", och började ställa in mig på det. Tyvärr blev det inte så då Arild ville hem och jag kännde mig ensam vid mitt bord och följde med. Skit också!

John! varför skulle du ha så bråttom med att flytta va???:P

Imorgon ska jag sova länge och på kvällen blir det kräfthattar på och sedan en tur till Sara Durango för en traditionell kräftskiva! Det ser jag fram emot!

Annars ser vecka tung ut! Nya schemat i plugget är verkligen genomruttet och de enda tillfällena då man har tillfälle att ta det lugnt är en håltimme på torsdagen och en på fredagen som jag dock funderar på att välja bort och ersätta med franska.. Inte för att jag tycker om franska, och inte heller för att jag behöver poängen (det gör jag inte), men för att jag helt enkelt inte har nåt annat att fylla tiden med. När man ändå är i plugget kan man väl lika gärna  ta det hela vägen,, eller? Fan jag vet inte.. Hade ju alltid kunnat dra hem under de där timmarna på fredagen,, men tror att jag skulle bli alltför rastlös och stimmig då..

På tal om nåt helt annat har jag fått två stora (ekonomiska) projekt på skallen nu! Jag ska köpa mig en bärbar dator! Behöver verkligen kunna sitta på mitt rum och skriva ner allt som känns viktigt. Och alla tråkiga skolprylar blir också lättare att hantera om man kan sitta på sitt rum eller kanske i farmor och farfars tomma lägenhet och skriva, istället för att sitta vid familjens dator i vardagsrummet och försöka få nåt gjort. Det är helt galet! Inte ens när jag är ensam här hemma kan jag få ro vid denna datorn.. Är väl bara nåt jag har fått på skallen men så känns det!

usch jag orkar inte berätta om det andra projektet idag, bloggen har redan blivit alltför lång och virrig utan att jag ska behöva dra upp det.. Sparar nog helt enkelt det till nästa gång jag får ett blogginfall!
Nu ska jag gå till sängs..
Hoppas allt är fint med er!

So you want me to bleed for you when my wounds finally started to heal

A poet in pain, I could make a million out of you

Äntligen hemma och nere i varv efter en ovanligt kort dag som såhär i efterhand känns längre än vanligt. Satt uppe sent igår med min penna och mitt block ihopp om att känna någonting igen,  tyvärr slutade det inte så bra.. Iallafall var klockan runt 3 när jag tillsist somnade inför ett roligt Simpsons avsnitt, alltid nåt ju!

Tillbaks till skolbänken igen idag! Jag må då säga att det var med blandade känslor man äntrade Sunnerbogymnasiets korridorer för ännu en termin: Det var en härlig kännsla att se alla nya ansiketn i korridorerna, samtidigt som jag nog har längtat mer än jag kunde föreställa mig efter min egen klass. Det känns skönt att äntligen tillhöra den äldsta kullen som snart ska kastas ut, men på samma gång var det inte så kul att få sitt nya schema och det var med stor vemod i mitt bröst jag fann att priserna i cafetérian hade höjts, drastiskt! En chokladboll som förr hade kostat 5 kronor såldes nu för 7! skamligt!

Efter plugget blev det en tur till BJ idag med där man slet från halv 4 till 7 ungefär och nu sitter jag här hemma, halvdöd, och väntar på att natten ska  komma lite närmare så att man får sova.

John har lovat att han ska snygga till min förra blogg på blogspot.com. Jag var inge vidare nöjd med designen på den nämnligen men så fort han fått ordningen på den kommer jag sätta igång att blogga därifrån istället. Jag vet egentligen inte varför men John tyckte att jag skulle ha blogspot precis som alla andra.!

Men fram tills dess ska jag försöka tjata på så regelbundet som möjligt här..
Ha det så fint! (och godnatt)
Patrik Sundin

Så mycket snyggare än jag och mycket starkare...

Efter runt ett halvår utan bloggande bestämde jag mig idag för att det var dags att återuppta självutlämnandet över internet. Kanske till stor del för att det kryper mycket i skallen nu för tiden och förändringarnas vindar ständigt blåser fram och tillbaks i livet, men troligen har följande två bloggar inspirerat en hel del också
nukandufamigsalatt.blogspot.com
och
luftoingetmera.blogspot.com
De har mycket klokt att säga ska ni veta.

Idag har man börjat på att repa sig efter Ljungbydagarna, en i år rätt så kass stadsfest om jag får säga det själv, men man hade nöjet att fylla år under torsdagen så det har varit rätt ordentligt kalas ända sen dess. Det var trevligt att få festa till det med John på hemmaplan ännu en gång innan han packade och for till Götet även fast fredagsnatten hade olika planer för oss.

Vi hann med en spelning i harrys tältet tidigt på lördagsförmiddagen också, den gick hyffsat bra tycker jag trots trötthet och baksmälla men publiken som hade orkat sig upp verkade nöjda och då var ju givetvis vi också nöjda. Om allt går enligt planerna kommer jag, patrik andersson och Lizette spela på Harrys under nån halvtimme eller nåt kommande fredag. Det kan bli kul..

Imon börjar då plugget igen, ett sista år på den där helvetesförbannadeskit skolan.. Det ska nog gå, jag tycker ju om min klass och nåt enstaka ämne på samhällsinriktingen iallafall.. eller?? jodå det brukar funka bra! Det har dock blivit en och annan bristningen under Sp3bs vackra fasad och jag bävar inför vad det kan leda till.. Det känns som att det kommer lösa sig fint ändå när plugget väl sätter igång. En annan väldigt främmande känsla har dykt upp i skallen med, en känsla av att jag kanske inte vill sluta plugget. Det finns nåt som säger "Vad fan har du tänkt pyssla med sen då?" det är en växande klump i magen.

Jag sparkade förresten igång arbetarveckan idag med lite jobb på BJ efter två veckors semester.. jag hade INTE längtat tillbaks. Men på fredag efter plugget blir det afterwork med Martin! alltid nåt att se fram emot!

Andra planer för hösten är
Håkan Hellström på Liseberg den 7e September
Lars Winnerbäck på lisebergshallen 27e oktober (tror jag)
och för övrigt försöka spela så mycket som möjligt, skriva nya låtar och hantera skolan samtidigt som jag ska hantera min rastlöshet genom att hålla mig borta från vissa kretsar och söka mig nya kontakter på andra ställen, jag tror jag kommer trivas.. faktiskt!

Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha

RSS 2.0