What's another year

Nytt år då va! Känns faktiskt fortfarande inte sådär speciellt märkvärdigt. En termin kvar av gymnasiet, känns fruktansvärt märkvärdigt däremot! Jag har fortfarande inga direkta planer för vad som händer till sommaren, och efter den. Behöver ju såklart pengar så det blir väl till att jobba ett år men jag har nog ingen större lust att sitta på Maxi ett helt år eller fara runt på en postcyckel. Jag får väl försöka leta nåt nytt jobb. kanske i GBG? John tycker att jag ska komma upp dit även om jag inte tänker plugga och jovisst, tanken är lockande! Han påstår blandannat att han inte vågar gå med i sina ungdomsförbund utan mig vis hans sida:P

Trippen till London var typ bäst! Vi fick ett ganska så billigt rum med galler för våra fönster och utsikt över ett  källarrum där rörmockares mummlande väckte oss på morgon, men det var liksom helt OK. Vi röjde runt rätt ordentligt under en knapp veckas tid och resan nådde sin kulmen under Pogues konserten på Brixton Academy. Jag var helt knockad! Vi var längst framme vid scenen och pressades nästan sönder av trycket när Shane och grabbarna entrade scenen. Shane var i bättre form än de tidigare spelningarna jag har sett med honom och bandet likaså... FAR AWAY!

När vi kom hem till Ljungby igen var dett ett galet julbord för treorna och efter det stundade jullovet med allt vad det innebar: Julafton, juldag på terazza, jobb på maxi och la grande finale på nyårsafton. Sen gick det hela väldigt fort och nu sitter man och glor in i väggen på sunnerbogymnasiet igen, just nu har jag kultur och idé historia faktiskt och det faktum att jag sitter här och skriver blogg nu säger väl sitt om hur fängslad jag är av ämnet..

Nåväl! Den 24e januari ska vi spela på Joma tryck när de har nåt jubileum och nästa spelning efter det är på Kungshögsskolan den 6e februari med helband. Det blir nog riktigt kul får vi hoppas!
Nu ska jag fortsätta med mitt faktablad om reformationen och herr Luther men tills vidare får ni lyssna och titta på Shane MacGowans tolkning av Johnny Logans What's another year.. En inspelning för en sisådär 11 år sen då Shane äger Johnny!

ha det fint!


RSS 2.0