Jag låg i så jag såg stjärnor men hon tyckte jag var tam..

hm...
Tror det är nåt knas med detta nätet för kommer fortfarande bara in på blogg.se var tjugonde gång jag försöker ... typ.
Nu är jag här iallafall, sittandes vid mors dator. Det är fan lönlöst att vara en så slö bloggare som man blivit. Det finns liksom så mycket man vill få ur sig efter fyra veckor, men tråkar ut både mig och eventuella läsare om jag skulle rabbla igenom allt.
Flytten har iallafall gått bra. Den nya adressen är Helsingborgsvägen 14a och fast jag var aningen bitter i början då allt kändes klumpigt och skabbigt tror jag allt att jag blivit ganska nöjd vid det här laget.. Har liksom hittat en härlig soffa och vad mer kan man begära? Har även skaffat bredband och sån där bredbandstelefoni, känns ganska smidigt men i nuläget har jag ingen dator och då tror jag inte att jag kan få nåt av det att fungera..:/ men vad vet jag.. det där tekniska är väl inte riktigt min kopp te, som man säger.
Jag har ju hunnit spela lite också. 1a Maj spelningen var otroligt rolig. kom en hel del folk och efter vad jag har hört i efterhand var både arrangörerna och publiken nöjda med oss, vi musikanter var nog också tillfreds. För en vecka sen eller kanske två?:S spelade jag och Mathilda utanför världsbutiken. Det blev också bra. lite taskigt med folk och jag var väl inte bensäker på alla låtar men det uppstod ändå en hårligt melankolisk feeling tyckte jag. Är sjukt sugen på att göra nåt mer med båda uppsättningarna. Jag är också sjukt sugen på att göra nåt nytt med mina egna glada spelmän men vi saknar en trummis och även om närheten och känslan blir oslagbar under en akustisk spelning saknar jag dunket och kicken av ett helband..:( puuuh... usch för att sakna,,

Idag har jag och Emma suttit med scheman på maxi men i övrigt är jag i stort sett ledig och rastlös, ska dra vidare till mig och pilla på gitarren tror jag..
far i frid


RSS 2.0