Gå aldrig onykter ut i vår värld

Det blev succé direkt på Kronobergstoppen! Låten gick upp på första platsen direkt!!... Men tyvärr låg den bara kvar där första veckan då den petades ner veckan efter och hamnade på andra plats. Förhoppningsvis blir man kvar där ett tag nu iallafall.
Nu sitter jag vid datan igen, en sisådär 2 veckor sen mitt förra inlägg, och har äntligen fått ordning på skivsamlingen. Nu är det bara resten av rummet som ska städas. Kan väl bli färdigt till november nångång om jag anstränger mig.
Helgen har varit rätt OK. I fredags var det utgång med Daniel och Arild. Förfestade hos mig med idealmakaroner och melongrogg. Sen kom Robert och Anders och började tigga öl och antasta min gitarr,, ett klart tecken på att det var dags att dra vidare. Kvällen slutade på Harrys efter en kort sväng inne på Chaplins med. Efter det var helgen lugn och skön. Hade slappdag framför SvenssonSvensson i lördags och idag har jag som sagt fått ordning på mina skivor och bara tagit det lugnt.
Resan till London är förresten bokad och klar nu. Jag och Arild och Julle ska flyga från Göteborg 15e December och vara där till den 19e. Perfekt! tisdagen den 18e kör vi resans final på Brixton Academy och ser på Shane MacGowan & The Pogues! Fan va gott!

Fick ett mejl från Karin på kommunen i veckan där hon frågade om vi var intresserade av att spela lite akustiskt på Ljungbergmuséet under kulturnatta. Det kan väl bli bra, men det känns lite väl avsides. Jag menar att köra som vi gjorde förra året i godsmagasinet med fullband lär ju dra mer av vår publik än en spelning på Ljungbergmuséet? eller? Äh vi får se hur det blir vi får väl försöka göra mycket reklam så kommer det nog folk ändå:) Det är iallafall kul att det blir lite spelningar i höst med.. Det behövs!

Nu ska jag försöka få nåt gjort denna gråa eftermiddag. skriva lite kanske? mmm vi får se!
Ha det kalas tills vidare!

Patrik Sundin

Små små saker

Jag har ännu en gång kommit fram till hur fruktansvärt genomkass jag är på att få saker gjorda. Idag är ett lysande exempel. Har haft denna helt lediga dag framför mig  och planerat upp den rätt schematiskt: Först skulle jag dra mig upp och städa rummet, som verkligen... verkligen ser ut som ett bombnedslag. Sen skulle jag sätta mig och läsa igenom psykologin inför morgondagens klassdiskussion om Pavlovs hundar och allt vad det nu var. Efter det skulle jag läsa igenom Religionen och göra klart de sista frågorna inför vårt prov på tisdag och sist men inte minst skulle jag slå mig till ro och läsa Mobergs "Din stund på jorden".
Man kan säga så här: Jag började städa iallafall.. Men när jag efter stor möda fick ordning på skivsamlingen tappade jag liksom motivationen och satte mig framför nya Beck filmen och käkade lunch.
Vi får väl se hur det utvecklar sig om jag lyckas plugga nåt senare.

Det har hänt en hel del sen jag skrev här sist,, bland annat spenderade jag förra helgen i Göteborg hos john. Det blev en rätt skön helg med Håkan Hellström på Liseberg på Fredagen och Scrubs i Johns studentlägenhet på lördagen, inget att klaga över iallafall. Eventuellt ska jag till honom nu på fredag igen och kolla in Demian på Pustervikseatern. Men det är inte riktigt spikat, får bli en ekonomisk fråga hurvida vi åker eller inte.

Min dator har förresten kommit nu så detta är min första blogg live från mitt rum. känns gott. Jag tog med mig datorn och min gitarr till farmors tomma lägenhet igår och skrev en del musik. Det var också riktigt skönt, det var ett tag sen det kom nåt vettigt nu, den nya låten heter nog "Om natten" eller nåt och jag tror den är kalas.

PÅ tal om det så testas "Där fröet gror" på kronobergstoppen i radiokronoberg imorgon klockan kvart över 8 så då får nu ringa in och rösta på den så dår vi se hur långt den tar sig. Om ni inte är hemma då eller inte har tillgång till radio så kan ni lyssna på internet också, både under tiden och i efterhand.
http://www.sr.se/kronoberg/
där har ni adressen till radio kronoberg!

Annars står det rätt still i livet just nu.. Försöker hålla mig väldigt inaktiv och neutral på alla möjliga personliga plan för tillfället. Mest av rädsla och osäkerhet tror jag. För trots allt mitt snack om att man ska ge fan i alla klyschor så stämmer det väl, det kommer bara leda till nåt ont, eller hur John?

Nu ska jag dra mig tillbaks till städningen.
Ha det fint

Du har missförstått! Jag är inte värd det här, jag har ingenting som du vill ha...

In Brendan Behan's footsteps I danced up and down the street...

Här händer det grejer! Det må jag säga..
Det dröjde inte länge efter mitt senaste inlägg innan jag och bror skickade efter en varsin laptop via net on net och nu väntar jag otåligt på leveransen. Ska bli spännande att se om mitt tekniska kunnande räcker till för att installera apparaten med. OM inte annat har John lovat att ge mig support nästa gång han kommer till Ljungby, när nu det blir.

Spenderade Torsdagen och Fredagen hemma framför TVn och i sängen, rök på en ordentlig förkyldning efter måndagens obligatoriska 400meters simning på idrotten. Fy och blä för idrott!! Men det var faktiskt rätt skönt att bara ligga hemma och bry sig om sig själv ett par dagar. Fick hem Lars Demian, Timo Räisänen och Moneybrothers nya plattor så det gick absolut ingen nöd på mig. Men nu är jag på benen igen och känner mig nåt sånär kurerad och ser fram emot den kommande helgen!

På fredag drar vi nämnligen till Göteborg. Ska gå på Liseberg och se Håkan Hellström. Tror han spelar på utomhusscenen så vi får hoppas på gott väder, sen ska John visa upp lite av Göteborgs nattliv för oss, har hört goda vistord om John L's krog. De lär ha fina burgare och drickan ska visst inte vara fullt så dyra som här hemma i Ljungby! Troligen tar jag och Arild oss ett varsit åk i Balder med när man ändå är i storstan!;)

Måste börja komma igång att spela med band igen,, saknar det som fan nu. Det var rätt mycket ett tag iochmed inspelningen av skivan och sen försvann vår basist och trummis åt varsitt håll men det ska nog finnas mer dugligt folk därute! Huvudsaken är att vi kommer igång iallafall. Troligen kommer vi spela nåt under kommande kulturnatta. Det blir kalas ska ni se!

Så var det dags för mig att berätta om mitt andra ekonomiska projekt! Har snackat en del om det idag och nu verkar det inte alls som en omöjlighet längre! Tror att det blir en tur till London fram emot jul! Det rycker och spritter i kroppen så nåt måste man hitta på till hösten ju. Amsterdamresan gick tyvärr i stöpet så nu planerar vi en resa till London runt den 16-20 december. London är verkligen underbart om vintern fick jag erfara förra året: gatorna är vackert utsmyckade, pubarna pyntade och folket (iallafall de infödda londonborna) är betydligt mindre stimmiga än svenskarna i juletider. Förutom att suga i oss Julkänslan kommer vi att gå på Pogues vinterturné på Brixton Acadademy. Det blir min tredje Pogues konsert och trots att sommarens spelning på Way Out West var lite av en besvikelse vet jag att det blir helt annan feeling i Brixton.
www.pogues.com

Det är ingenting som är helt spikat än men om Arild fortfarande är intresserad eller om jag lyckas övertala några andra att följa med så tror jag nog att resan blir av..:)

RSS 2.0