la-la-la- och du var då min tappraste vän...

Tänkte ta upp det här med bloggandet igen.. har väl egentligen aldrig slutat, men tappade orken nånstans bland sunnerbos lokaler. Nu har jag dock lämnat gymnasiet med allt vad det innebär och känner redan hur blogg- och skapar lusten växer i mig. Skolan har under alla år funkat som en motsträvare när det gäller det där med skapande. Jag har alltid tyckt att musik, skrivande och texter varit det viktigaste i livet. Men dryga lärare och skolböcker har liksom krossat lusten. Jag kan inte minnas när jag senast läste nånting, liksom för läsandets skull och det var väl sisådär 4 månader sedan jag senast lade ner pennan efter att ha skrivit en bra låt. Allt jävla tjat om fackuppsatser, glosprov och analyser har liksom lyckats bryta ner varje spår av kreativitet och lust, åtminstone den kreativiteten man behöver för sig själv, den som inte måste bedömmas och betygsättas.
Hursomhelst så känns det som att mycket av det där är påväg tillbaka och det känns skönt,, kan iofs bero på mitt nuvarande sinnestillstånd; ensam, sliten, uppgiven och trött. Har iallafall en del nya uppslag till låtar och hoppas det kan bli nåt vettigt utav det.

Igår kom jag hem från Borlänge och peace and love festivalen. En väldigt lyckad festival, med allt vad det innebär. Vi var ett rejält Ljungbycamp som samlade våra tält i en klunga och levde ut drömmen 5 dagar i Juni. Upplevde blandannat herrar som Håkan hellström, Stefan Sundström, Thåström, Bob Hansson, Markus Krunegård och icke att förglömma John Lydon och Hans Sex Pistols! Pistols är lite barndomsidoler för mig, jag gick omkring med hänglås runt halsen på mellanstadiet precis som Sid Vicious. Det var därför en mäktig upplevelse att se dom live även om åldern satt sina spår både här och där.
Thåström var givet den största behållningen av festivalen. Han bjöd på en oväntad låtlista med sånger som Die Mauer, Märk hur vår skugga, Jag är en idiot och icke att förglömma den vackra inledningen med Den druckne matrosens sång av Dan Andersson.
Jag är mycket nöjd med festivalen, det är lätt att bli förälskad i Borlänges morgonsol som sakta men säkert går upp klockan 3, när festen är i full gång.. Jag önskar dock att jag hade gått och lyssnat på Eldkvarn med. Har precis läst ut Plura Jonssons bok "Resa genom ensamheten" en fruktansvärt bra bok som grundar sig delvis på Pluras blogg men som också har kompletterats av mannen själv för att bättre passa bokformatet.. LÄS!

Det var väl ungefär det jag har ork och lust att skriva ut ur kroppen idag.. Hoppas att det finns kvar nån som orkar klicka sig in och läsa, det var ju trots allt ett tag sen nu. Nu vet jag att den kommer uppdateras oftare, jag har trots allt tiden och saker och ting känns betydligt mer än vanligt,,
jag saknar...
jag ångrar att...
fan för...
tänk om...
osv...
aja men läs på och sköt om er!


Kommentarer
Postat av: John

Yay!

2008-07-01 @ 17:50:42
URL: http://nukandufamigsalatt.blogspot.com
Postat av: Anonym

haha var ju ett bra tag sen du skrev nu juh :P

2008-07-01 @ 20:03:43
URL: http://ziiiiip.blogg.se/
Postat av: Y

Där sitter du och dricker läsk, ja... Morgonsolen i Borlänge är nog ändå inte lika vacker som morgonsolen var i Hedemora under Dala-rockåren.

2008-07-02 @ 10:38:45
URL: http://yfronten.blogg.se/
Postat av: Daniel

Ja jag saknar redan Borlänge .... staden där solen aldrig går ner och myggen inte hittar !! :D

2008-07-06 @ 21:15:54
Postat av: Ylva

Vad är det för romantiserad bild ni har av Borlänge?! Det är en tråkig industristad där de pratar fult. Det de har är framtidsmuséet, vägverket och Kupolen, ett köpcenter som försöker likna Globen, annars vet jag inte. Kanske ska åka på Peace and love om det är så där magiskt?

2008-07-15 @ 13:18:43
URL: http://yfronten.blogg.se/
Postat av: Josephine.A

Noog orkar man läsa alltiid =D sköt om dig med !

Du é bäst (H) :D

2008-07-16 @ 00:33:10
Postat av: Anonym

Ysch.

Passa dig för Plura.

Han kan förleda lutheranen Sundin in på farliga vägar. Långt från Jan-Åkes Jesusspalt.Trevligt att du tagit upp bloggandet.2008-08-20 @ 20:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0